FAQ

Je kunt het vouchertegoed gebruiken voor alle sample sales en events van TrioTicket (www.trioticket.com). De voucher kun je gebruiken tijdens het boekingsproces. Zodra je je mailadres gebruikt komt je vouchersaldo automatisch in beeld. Om de voucher te verzilveren, dien je ook de vouchercode te bezitten. Deze heb je tevens per mail ontvangen. Afhankelijk van je saldo en de kosten voor de nieuwe reservering wordt de reservering verder verwerkt.

TrioTicket zal tot 1/1/2023 geen reserveringskosten kosten doorbelasten voor Samplesale gerelateerde events.
De voucher is te verzilveren voor alle evenementen op www.trioticket.com. Hieronder vallen diverse kleinschalige sample sales op de korte termijn, maar uiteraard ook binnenkort de volgende edities van de FashionDays.
Ja, dit kan binnenkort. De FashionDays 2020 worden verplaatst naar 2021. Zodra de nieuwe data bekend zijn, kunt u op www.trioticket.com uw voucher gebruiken om nieuwe kaarten voor de FashionDays te reserveren. 
Je kunt het tegoed van de voucher minimaal 36 maanden gebruiken om een ticket te kopen voor een evenement van TrioTicket. 

Als je je voucher niet kunt gebruiken, heb je recht om je geld terug te vragen. Wanneer het geld wordt teruggestort, hangt ervan af of het een verplaatst of een afgelast evenement is.

- Indien een evenement wordt verplaatst (FashionDays), zal de gevraagde terugbetaling plaatsvinden een maand na de nieuwe datum van het verplaatste evenement. 
- Bij afgelasting is deze termijn 3 maanden na de oorspronkelijke datum waarop het evenement zou plaatsvinden.

Bovenstaande ticketregeling is niet voor niets opgezet; organisaties kunnen omvallen als iedereen tegelijk zijn geld terugvraagt. Vandaar ook dat de overheid deze regeling steunt.

Lees alles over de Regeling Ticketgelden Coronacrisis, die op 9 april 2020 is gepubliceerd.