FAQ

Een eTicket is een elektronisch ticket met een barcode die naar het door u opgegeven e-mailadres wordt gestuurd op het moment dat wij uw betaling hebben ontvangen. Deze eTicket(s) print u uit en neemt u mee naar het evenement. Daar wordt de barcode gescand, waarna u toegang heeft tot het evenement. 
Trioticket gaat zolang er nog Covid19 maatregelen zijn geen reserveringskosten doorbelasten. Dat betekend dat als een evenement geen doorgang kan vinden en geannuleerd moet worden het betaalde bedrag altijd beschikbaar blijft voor een andere evenement op trioticket.com.
Regelmatig ontvangen wij vragen m.b.t. ontvangen tickets die ogenschijnlijk hetzelfde ticketnummer hebben. Iedere toegangskaart is uniek en indien u meerdere toegangskaarten heeft gekocht, kunt u de verschillen vinden in het midden van het nummer en in de linkerbarcode onderaan de toegangskaarten. 
Kijk eerst in uw spambox of ongewenste mail. Wanneer u er zeker van bent dat u geen tickets heeft ontvangen, kunt u op onze website een kopie opvragen (klik hier voor de betreffende pagina). Indien dit ook niet lukt, verzoeken wij u contact met ons op te nemen middels het informatieformulier. Wij zullen uw boeking controleren en voor een oplossing zorgdragen. Controleer a.u.b. of het verschuldigde bedrag is afgeschreven, alvorens u contact opneemt.
Online reserveringen worden ter controle volledig samengevat, alvorens tot betaling wordt overgegaan. In gemaakte reserveringen kunnen hierna geen wijzigingen meer worden aangebracht. Zodra het maximum aantal toegangskaarten voor een dag of toegangstijd is bereikt zullen wij de kaartverkoop van die dag of tijd sluiten. Indien er later extra kaarten beschikbaar komen is het niet mogelijk om een bestaande reservering te wijzigen en ieder verzoek zal worden afgewezen. Ook indien er op een latere dag of tijdstip nog kaarten beschikbaar is het NIET mogelijk om toegangskaarten om te zetten naar een andere tijd.

Op basis van de Wet Koop op Afstand kunt u uw aankoop niet ontbinden. De koop en verkoop van kaarten valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 7:46i lid 3BW die ziet op tijdsgebonden producten. Ten aanzien van deze tijdsgebonden producten is bepaald dat ze (vanwege hun tijdsgebonden karakter) niet geretourneerd kunnen worden.