FAQ

Je kunt het vouchertegoed gebruiken voor alle sample sales en andere evenement van TrioTicket (www.trioticket.com). De voucher kun je gebruiken tijdens het boekingsproces. Zodra je je mailadres gebruikt komt je vouchersaldo automatisch in beeld. Om de voucher te verzilveren, dien je ook de vouchercode te bezitten. Deze heb je tevens per mail ontvangen. Afhankelijk van je saldo en de kosten voor de nieuwe reservering wordt de reservering verder verwerkt.

TrioTicket zal tot gedurende de Covid-19 beperkingen geen reserveringskosten kosten doorbelasten voor Samplesale gerelateerde events.
Omdat er geer reserveringskosten worden doorbelast is het niet mogelijk om de kosten voor een samplesale of ander evenement terug te vragen. Bij het niet doorgaan van een evenement wordt het betaalde bedrag omgezet naar een voucher.

 
De voucher is te verzilveren voor alle evenementen op www.trioticket.com. Hieronder vallen diverse kleinschalige sample sales op de korte termijn, maar uiteraard ook binnenkort de volgende edities van de FashionDays.
Ja, dit kan binnenkort. De FashionDays 2020 worden verplaatst naar 2021. Zodra de nieuwe data bekend zijn, kunt u op www.trioticket.com uw voucher gebruiken om nieuwe kaarten voor de FashionDays te reserveren. 
Je kunt het tegoed van de voucher minimaal 36 maanden gebruiken om een ticket te kopen voor een evenement van TrioTicket. 

De huidige ticketregeling is niet voor niets opgezet; organisaties kunnen omvallen als iedereen tegelijk zijn geld terugvraagt. Vandaar ook dat de overheid deze regeling steunt.

Lees alles over de Regeling Ticketgelden Coronacrisis, die op 9 april 2020 is gepubliceerd.

Regeling Ticketgelden Coronacrisis
Lees alles over de Regeling Ticketgelden Coronacrisis, die op 9 april 2020 is gepubliceerd. De regeling is opgesteld in samenspraak met de verschillende brancheorganisaties, het ministerie van OCW, het ministerie van Economische Zaken en de autoriteit Consument en Markt om een oplossing te bieden voor deze uitzonderlijke situatie.

Terugbetaling
Als je geen gebruik van de voucher wenst te maken, heb je tenzij het per event anders is aangegeven het recht om je geld terug te vragen. Wanneer het geld wordt teruggestort, hangt ervan af of het een verplaatst of een afgelast evenement is.

  • Indien een evenement wordt verplaatst (zoals de FashionDays), kunt u tot 3 maanden na de laatste datum een terugbetaling aanvragen. De terugbetaling zal een maand na de verplaatste  plaatsvinden.
  • Bij definitieve afgelasting is deze termijn 3 maanden na de oorspronkelijke datum waarop het evenement zou plaatsvinden.