FAQ

Je kunt het vouchertegoed gebruiken voor alle sample sales en andere evenement van TrioTicket (www.trioticket.com). De voucher kun je gebruiken tijdens het boekingsproces. Zodra je je eerder gebruikte mailadres gebruikt komt je vouchersaldo automatisch in beeld. Om de voucher te verzilveren, dien je ook de vouchercode te bezitten. Deze kun je indien je deze niet hebt direct opvragen.. Afhankelijk van je saldo en de kosten voor de nieuwe reservering wordt de reservering verder verwerkt.

TrioTicket zal tot gedurende de Covid-19 beperkingen geen reserveringskosten kosten doorbelasten voor Samplesale gerelateerde events.
Het is niet mogelijk om de kosten voor een samplesale of ander evenement terug te vragen. Bij het niet doorgaan van een evenement deze omgezet naar een nieuwe datum of wordt het betaalde bedrag omgezet naar een voucher..

 
De voucher is te verzilveren voor alle evenementen op www.trioticket.com. Hieronder vallen diverse kleinschalige sample sales op de korte termijn, maar uiteraard ook voor de toekomstige edities van de FashionDays.

Wat gebeurt er met mijn toegangskaarten van 2020?

U heeft een voucher tegoed ontvangen waarmede u zelf kunt beslissen voor welke Sample Sales u deze wilt gebruiken. 
Het voucher tegoed is direct te zien zodra u met uw originele mailadres een reservering maakt via en te verzilveren voor alle toekomstige edities van de FashionDays + alle overige evenementen op www.trioticket.com. Hieronder vallen naast de FashionDays nog diverse kleinschalige sample sales.  
 

TrioTicket rekent zolang er nog covid19 maatregelen zijn op alle FashionDays edities geen reservering- en/of adminstratiekosten. 

Je kunt het tegoed van de voucher minimaal 36 maanden gebruiken om een ticket te kopen voor een evenement van TrioTicket.  Het aanbod staat op www.trioticket.com of www.fashiondays.nl

Terugbetaling

  • Alle nieuwe reserveringen na 15 maart 2020 vallen onder het refund beleid. Dat betekend dat indien een evenement wordt afgelast de tickets automatisch worden omgezet naar een voucher. De vouchers zijn minimaal 36 maanden geldig na uitgifte.